flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Переможці конкурсу категорії «Б» та «В»

31 липня 2017, 17:36

         Відповідно до пунктів 59,60 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246, -

 

  1.     За результатами проведеного конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б»  – начальника загального відділу, який відбувся 27 липня 2017 року, переможцем конкурсу визначено Морей Ганну Анатоліївну.

        Другого за результатами конкурсу кандидата на зайняття вакантної посади не визначено.

 

  1. За результатами проведеного конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б»  – заступника начальника загального відділу, який відбувся 27 липня 2017 року, переможцем конкурсу визначено Бабіченка Дмитра Валентиновича.

        Другим кандидатом за результатами конкурсу визначено Гуцало Ніну Сергіївну, яка набрала 6,6 балів.

 

  1. За результатами проведеного конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – завідувача сектору з ведення судової статистики та роботи з громадянами, який відбувся 27 липня 2017 року, переможцем конкурсу визначено Морея Сергія Васильовича.

        Другого за результатами конкурсу кандидата на зайняття вакантної посади не визначено.

 

  1. За результатами проведеного конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – головного спеціаліста, який відбувся 28 липня 2017 року, переможцем конкурсу визначено Костюк Ганну Олександрівну.

        Другим кандидатом за результатами конкурсу визначено Пашкевич Валентину Володимирівну, яка набрала 7 балів.

 

  1. За результатами проведеного конкурсу на зайняття вакантних посад (5 вакансій) державної служби категорії «В» – провідного спеціаліста, який відбувся 28 липня 2017 року, переможцями конкурсу визначено: Пилюк Юлію Володимирівну, Пашкевич Валентину Володимирівну,    Кашапова Богдана Олексійовича,  Гуцало Ніну Сергіївну, Руденко Юлію Василівну.

        Другого за результатами конкурсу кандидата на зайняття вакантної посади не визначено.

 

 

      Результати конкурсу опубліковано на сайті Національного агенства України з питань державної служби за посиланням: http://portal.nads.gov.ua/view_doc.html?mode=one_vacancy_view_vm&vac_id=6408829305187673165