flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Соколова Є.В

Повідомляю, що в провадженні Житомирського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа № 278/739/18 за позовом  Житомирської місцевої прокуратури в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області, Соколова Євгена Васильовича, Андрієвського Олександра Павловича про визнання незаконними наказів, визнання недійсними договорів, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди та субборенди земельних ділянок, повернення земельних ділянок, відкрита за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін у перше судове засідання, проведення якого призначене на 11 годин 30 хвилин 31 травня 2018 року.

У дане судове засідання, що відбудеться в приміщенні Житомирського районного суду Житомирської області за адресою: 10031, м. Житомир, вул. Покровська, 90, каб. 16, викликається в якості відповідача Соколов Євген Васильович.

Відповідачеві надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду.

У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи.

 

 

Суддя                                                                                                                           Є.О. Грубіян