flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Зуба О.О. на 10.06.2019 о 11.00

Житомирський районний суд Житомирської області

10031, м. Житомир, вул. Покровська, 90, тел. 26-00-23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Житомирський районний суд Житомирської області викликає Зуба Олександра Олександровича (останнє відоме місце проживання: м. Житомир, вул. БОС, 1/10, кв. 24) в якості відповідача по цивільній справі № 278/1993/17 за позовною заявою Першого заступника керівника Житомирської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Військової частини А-0339, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, Державного підприємства “Житомирське лісове господарство”, Міністерства оборони України в особі Квартирно-експлуатаційного відділу м.Житомира до Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області, Зуба Олександра Олександровича, Жуковського Олександра Юрійовича, третьої особи Державного підприємства “Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат” в особі Шепетівського військового лісгоспу про визнання незаконним та скасування рішення органу місцевого самоврядування, визнання недійсним державного акту про право власності на земельну ділянку, про повернення земельної ділянки.

Судове засідання відбудеться 10 червня 2019 року об 11 год. 00 хв. у приміщенні Житомирського районного суду за адресою: вул. Покровська, 90, каб.7, м. Житомир.

У разі неявки відповідача в судове засідання без поважних причин судом може бути ухвалене рішення за наявними матеріалами справи.

 

 

Суддя Житомирського

районного суду І.В.Зубчук