flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик Галайчук В.С. на 11.03.2019.

 Житомирський районний суд Житомирської області

10031, м. Житомир, вул. Покровська, 90, тел. 26-00-23

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Житомирський районний суд Житомирської області викликає Галайчук Валентину Станіславівну (останнє відоме місце проживання: Житомирський район, с. Піщанка, вул. Шевченка, буд. 26) в якості відповідача, по цивільній справі № 278/125/19 за позовною заявою Огородник Тамари Вікторівни до Галайчук Валентини Станіславівни, як законного представника Галайчук Артема Сергійовича, Галайчук Аделіни Сергіївни, третьої особи органу опіки та піклування Житомирської районної державної адміністрації про визнання осіб такими, що втратили право на користування жилим приміщенням, яка відкрита за правилами спрощеного позовного провадження без повідомленням (виклику) сторін.

Розгляд справи відбудеться 11 березня 2019 року в приміщенні Житомирського районного суду за адресою: вул. Покровська, 90, каб.7, м. Житомир.

Відповідачеві надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду.

У разі неявки відповідача в судове засідання без поважних причин судом може бути ухвалене рішення за наявними матеріалами справи.

 

 

Суддя Житомирського

районного суду: І.В.Зубчук