flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик Волкоріз А.В. на 04.03.2019.

Житомирський районний суд Житомирської області

10031, м. Житомир, вул. Покровська, 90, тел. 26-00-23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Житомирський районний суд Житомирської області викликає Волкоріз Анастасію Володимирівну (останнє відоме місце проживання: Житомирський район, с.Барашівка, вул.Польова, буд.21, кв.2) в якості відповідача по цивільній справі № 278/3744/18 за позовною заявою Кашталян Зінаїди Марківни до Кашталяна Сергія Олександровича, Волкоріз Анастасії Володимирівни, третьої особи Іванівської сільської ради Житомирського району Житомирської області про визнання особи такою, що втратила право на користування житлом Козерацької Алли Константинівни до Козерацького Антона Станіславовича про стягнення аліментів, яка відкрита за правилами спрощеного позовного провадження без повідомленням (виклику) сторін.

Судове засідання відбудеться 04 березня 2019 року в приміщенні Житомирського районного суду за адресою: вул. Покровська, 90, каб.7, м. Житомир.

Відповідачеві надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду.

У разі неявки відповідача в судове засідання без поважних причин судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи.

 

Суддя Житомирського

районного суду: І.В.Зубчук