flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Куликова Маргарита Василівна

ОГОЛОШЕННЯ

 

Повідомляю, що в провадженні Житомирського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа № 278/676/18 за позовом Галати Олександра Миколайовича до обслуговуючого кооперативу "Рада Садівницьких Товариств Масиву "БЕРЕЗІВСЬКИЙ", Куликової Маргарити Василівни, Галати Андрія Миколайовича про усунення перешкод у користуванні земельними ділянками, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Богачов Дмитро Васильович, відкрита за правилами загального позовного провадження, та призначено судове засідання на 14 годин 30 хвилин 10 жовтня 2018 року. В дане судове засідання у справі, що відбудеться в приміщенні Житомирського районного суду Житомирської області за адресою: 10031, м. Житомир, вул. Покровська, 90, каб. 16, викликається в якості відповідача Куликова Маргарита Василівна.

Відповідачеві надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду.

У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи.

 

 

Суддя                                                                                                     Є.О. Грубіян